Ableton Live

Ableton live is een digital audio workstation (DAW) voor het produceren, bewerken en opnemen van muziek. Live is het ultieme software pakket voor de veelzijdige muzikant, digitale dj en producer. Wil jij aan de slag met eigen producties, samples & loops, mash-ups en remixes, digitale dj & live sets en instrumenten? Lees dan verder.

Meer info Startdata & Locaties

FL Studio

FL Studio is een compleet software pakket voor elektronische muziek productie. FL Studio biedt alle mogelijkheden in één pakket om professionele kwaliteit muziek te ontwikkelen, te bewerken, op te nemen, te mixen en te masteren. FL Studio is nu een van de meest populaire DAW’s op het gebied van EDM en Hiphop en wordt gebruikt door veel creatieve artiesten.

Meer info Startdata & Locaties

Logic Pro

Apple bracht het softwarepakket Logic Pro op de markt met een indrukwekkende aanbod van virtuele instrumenten, effecten en andere plug-ins. Logic Pro wordt door velen beschouwd als het meest complete muziekprogramma op de markt. De superieure geluidskwaliteit en de gebruiksvriendelijke interface zorgen ervoor dat Logic meteen in de smaak valt.

Meer info Startdata & Locaties

Cubase

Cubase is een indrukwekkend software pakket voor muziekproductie en zit vol met creatieve tools en oplossingen gericht op het werken met loops, beats en vocals. Cubase behoort tot de absolute top en wordt breed aangeprezen door professionals. De verregaande mogelijkheden stellen u in staat om uw muzikale ambities ten volle te ontplooien.

Meer info Startdata & Locaties

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een doordacht programma bij jou thuis of in onze studio. Pak deze kans!
Maak Dromen Waar!

Meer info