Ableton Live

Live is snelle, soepele en flexibele software voor het maken van muziek in de studio en op het podium. Het wordt geleverd met effecten, instrumenten, geluiden en allerlei creatieve functies – alles wat je nodig hebt om elke vorm van muziek te maken. De cursus Ableton Live is een unieke mogelijkheid om echt aan de slag te gaan. Ben jij klaar voor de volgende stap? Lees verder.

Meer info Startdata & Locaties

FL Studio

FL Studio is een compleet software pakket voor elektronische muziek productie. FL Studio biedt alle mogelijkheden in één pakket om professionele kwaliteit muziek te ontwikkelen, te bewerken, op te nemen, te mixen en te masteren. FL Studio is nu een van de meest populaire DAW’s op het gebied van EDM en Hiphop en wordt gebruikt door veel creatieve artiesten.

Meer info Startdata & Locaties

Logic Pro

Logic Pro is het krachtige software pakket waarmee je alle soorten muziek kan maken op jouw Mac. Alles voor een producer of muzikant in een gebruiksvriendelijke Apple omgeving. Met de cursus Logic Pro kan je op professioneel niveau aan de slag met het opnemen, maken en bewerken van muziek. Ben jij klaar voor de volgende stap? Lees verder.

Meer info Startdata & Locaties

Cubase

Cubase is een indrukwekkend software pakket voor muziekproductie en zit vol met creatieve tools en oplossingen gericht op het werken met loops, beats en vocals. Cubase behoort tot de absolute top en wordt breed aangeprezen door professionals. De verregaande mogelijkheden stellen u in staat om uw muzikale ambities ten volle te ontplooien.

Meer info Startdata & Locaties

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een doordacht programma bij jou thuis of in onze studio. Meer weten? Lees verder.

Meer info