Algemene Informatie

Cubase onderscheidt alle fases van het creatieve proces: opnemen, bewerken, componeren en mixen. Dit muzikale software pakket is tegenwoordig de standaard waar het gaat om professionele studioproducties. Cubase maakt gebruik van intelligente tools en functies die gericht zijn op het ontwikkelen van professionele muziekproducties. De mogelijkheden zijn enorm en intuïtief. Het programma blinkt uit in de razendsnelle workflow en de overzichtelijke mogelijkheden voor mix en master. Cubase leent zich met name voor opnemen en bewerken van muziek. Het echte studio werk dus!

MusiCasa biedt al haar studenten een exclusief online account aan. Hier kan je profiteren van veel cashback aanbiedingen op de laatste gear. Native Instruments, Adam Audio, Roland Aira, Roland Boutique, Bitwig Studio, Cubase LE en V-Moda headphones to name a few….

Check even de voordelen via onze Starterskit. Al de acties die in de box zitten voor startende producers gelden ook voor iedereen die bij MusiCasa een opleiding of cursus volgt.

Mocht je eens persoonlijk advies willen ontvangen. Dan kan dat! Geheel vrijblijvend. No strings attached. Vraag een persoonlijk advies aan via onderstaande button of schrijf je in voor een gratis workshop op locatie.

Studie programma

De basiscursus Cubase bestaat uit 4 lesmomenten. U leert stapsgewijs met Cubase werken en alle belangrijke onderdelen worden helder uitgelegd. Daarnaast is er de mogelijkheid om op een prettige manier met de software te experimenteren en eigen muziek te produceren.

MusiCasa hecht veel waarde aan een compacte lesomgeving. Dit betekent dat wij werken met een beperkt aantal plaatsen per cursus. Tijdens de cursus willen wij u verzekeren van gerichte begeleiding met aandacht, van de professionele docent, voor uw persoonlijke ontwikkeling.

MusiCasa adviseert om op een eigen computer of laptop te werken gedurende de cursus. Het lesprogramma heeft het meeste effect wanneer u werkt in een bekende omgeving. Na afronding van de cursus bent u bekend met de software en kunt u thuis en in de studio aan de slag.  U kunt ook gebruik maken van een workstation van MusiCasa. Wanneer u hier interesse in heeft, dan kunt u dit aangeven.

De investering voor de 4-delige cursus bedraagt 235,95 euro incl. btw. Om de registratie te voltooien dient een aanbetaling a 10% bij inschrijving te worden voldaan. Het volledige bedrag dient voorafgaand aan de cursus te zijn voldaan. Meer weten over betalen? Klik hier

In eerste instantie worden de basisvaardigheden en mogelijkheden uitgelegd en in praktijk gebracht onder begeleiding van een professionele docent. Vervolgens is er de mogelijkheid dieper in te gaan op uw specifieke behoeften. U heeft tijdens de cursus de unieke mogelijkheid gericht te werken aan de ontwikkeling van uw eigen vaardigheden, kennis en kunde.

Einddoel

Het doel van de 4-delige basiscursus Cubase is in eerste instantie het begrijpen van de uitgebreide mogelijkheden van dit muzikale software pakket. U ontwikkelt basisvaardigheden die essentieel zijn voor uw verdere ontwikkeling. Tijdens de basiscursus legt u, onder begeleiding van een professionele docent, een degelijk fundament voor de toekomst.

Na afloop van de cursus kunt u in uw eigen studio aan de slag met het opnemen en bewerken van muzikale producties. U weet hoe de software werkt en bezit kennis en kunde om verder door te ontwikkelen. U bent in staat het software pakket te gebruiken zoals het bedoeld is en invulling te geven aan uw muzikale wensen.

Twijfel je nog? Dat is begrijpelijk. Daarom biedt MusiCasa geheel vrijblijvend een persoonlijk advies. Check even de button hieronder en laat ons jouw adviseren. No Strings Attached.

Ook kan je inschrijven voor een gratis workshop op locatie.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

“MusiCasa is het ideale startpunt van mijn muzikale loopbaan!”
Bernard
Student MusiCasa