Algemene Informatie

FL Studio is een compleet pakket voor muziekproductie. De grote flexibiliteit van de software zorgt er voor dat de computer wordt omgetoverd tot een complete studio. FL Studio was in het verleden ook wel bekend als Fruity Loops en werd altijd ondergewaardeerd. Dit is de laatste jaren volledig omgeslagen aangezien de internationale lijst van topartiesten die hits scoren met tracks uit FL Studio zo goed als oneindig is. FL Studio staat met name bekend om de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke indeling van de interface en unieke mogelijkheden die bijdragen aan een eigen sound en workflow.

MusiCasa biedt al haar studenten een exclusief online account aan. Hier kan je profiteren van veel cashback aanbiedingen op de laatste gear. Native Instruments, Adam Audio, Roland Aira, Roland Boutique, Bitwig Studio, Cubase LE en V-Moda headphones to name a few….

Check even de voordelen via onze Starterskit. Al de acties die in de box zitten voor startende producers gelden ook voor iedereen die bij MusiCasa een opleiding of cursus volgt.

Mocht je eens persoonlijk advies willen ontvangen. Dan kan dat! Geheel vrijblijvend. No strings attached. Vraag een persoonlijk advies aan via onderstaande button.

Wil jij kennismaken met MusiCasa? Bekijk de agenda van onze gratis workshops hier.

Studie programma

De basiscursus FL Studio bestaat uit 4 lesmomenten. U leert stapsgewijs met FL Studio werken en alle belangrijke onderdelen worden helder uitgelegd. Daarnaast is er de mogelijkheid om op een prettige manier met de software te experimenteren en eigen muziek te produceren.

MusiCasa hecht veel waarde aan een compacte lesomgeving. Dit betekent dat wij werken met een beperkt aantal plaatsen per cursus. Tijdens de cursus willen wij u verzekeren van gerichte begeleiding met aandacht, van de professionele docent, voor uw persoonlijke ontwikkeling.

MusiCasa adviseert om op een eigen computer of laptop te werken gedurende de cursus. Het lesprogramma heeft het meeste effect wanneer u werkt in een bekende omgeving. Na afronding van de cursus bent u bekend met de software en kunt u thuis en in de studio aan de slag.  U kunt ook gebruik maken van een workstation van MusiCasa. Wanneer u hier interesse in heeft, dan kunt u dit aangeven.

De investering voor de 4-delige cursus bedraagt 235,95 euro incl. btw. Om de registratie te voltooien dient een aanbetaling a 10% bij inschrijving te worden voldaan. Het volledige bedrag dient voorafgaand aan de cursus te zijn voldaan. Meer weten over betalen? Klik hier

In eerste instantie worden de basisvaardigheden en mogelijkheden uitgelegd en in praktijk gebracht onder begeleiding van een professionele docent. Vervolgens is er de mogelijkheid dieper in te gaan op uw specifieke behoeften. U heeft tijdens de cursus de unieke mogelijkheid gericht te werken aan de ontwikkeling van uw eigen vaardigheden, kennis en kunde.

Einddoel

Het doel van de 4-delige basiscursus FL Studio is in eerste instantie het begrijpen van de uitgebreide mogelijkheden van dit muzikale software pakket. U ontwikkelt basisvaardigheden die essentieel zijn voor uw verdere ontwikkeling. Tijdens de basiscursus legt u, onder begeleiding van een professionele docent, een gedegen fundament waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Na afloop van de cursus kunt u in uw eigen studio aan de slag met het opnemen en bewerken van eigen producties. U weet hoe de software werkt en bezit kennis en kunde om verder door te ontwikkelen. U bent in staat het software pakket te gebruiken zoals het bedoeld is en bent in staat creatieve invulling te geven aan uw muzikale wensen. U bent in staat theorie effectief om te zetten naar de praktijk en zelfstandig te produceren en verder te ontwikkelen.

Twijfel je nog? Dat is begrijpelijk. Daarom biedt MusiCasa geheel vrijblijvend een persoonlijk advies. Check even de button hieronder en laat ons jouw adviseren. No Strings Attached.

Wil jij kennismaken met MusiCasa? Bekijk de agenda van onze gratis workshops hier.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Afbeeldingen

MusiCasa Talent Coach

Heb je vragen over deze opleiding?
De MusiCasa Talent Coach staat ter beschikking voor gratis persoonlijk advies!

“De begeleiding van de professionele docent maakt het verschil!”
Bertram
Student MusiCasa