Gratis Introductie Workshop MusiCasa

MusiCasa organiseert op regelmatige basis interessante (en gratis!) workshops. Heb je vragen omtrent muziekproductie of wens je graag meer te weten over hoe je carrière kan maken in de professionele wereld? Neem dan direct contact met ons op! Het MusiCasa Team helpt je graag in het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Contact

WORKSHOP 1: Droom jij van een carrière in de professionele muziekwereld?

Tijdens de gratis workshop “Hoe maak ik carrière in de muziekwereld?” neemt MusiCasa je mee in de wondere wereld van “the music business“. Deze workshop is volledig gericht op mensen die interesse hebben om een volgende stap te nemen in hun muzikale loopbaan .Maak kennis met de opleidingen van MusiCasa en leer in deze gratis workshop wat de mogelijkheden zijn voor jou. Ben jij klaar voor de volgende stap? Registreer dan nu gratis voor een van de volgende data:

Gratis Registreren

WORKSHOP 2: Introductie tot Producer

Heb jij ambitie en passie? MusiCasa biedt kennis en kunde! Maak kennis met de opleidingen van MusiCasa en geef gehoor aan jouw passie voor muziek.  Tijdens de gratis workshop “Introductie tot Producer” neemt MusiCasa je mee in de wondere wereld van “professional music production“. Deze workshop is volledig gericht op mensen die interesse hebben in de opleidingen Professional Music Production en Electronic Music Promotion. Ben jij klaar voor het echte werk? Registreer dan nu gratis voor een van de volgende data:

Gratis Registreren