Hoe maak ik carrière in de muziekindustrie?

Droom jij van een carrière in de professionele muziekwereld? Maak kennis met de opleidingen van MusiCasa in Nederland en België tijdens een van de gratis workshops bij jou in de buurt. Maak dromen waar!

Bezoek geheel vrijblijvend de gratis workshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw muzikale loopbaan. Geef jouw carrière een extra boost. Volg een complete en professionele opleiding op het door jouw gewenste niveau. Tijdens de gratis workshop “Hoe maak ik carrière in de muziekindustrie?” neemt MusiCasa je mee in de wondere wereld van “the music business“. Tijdens de interactieve 1-uur durende workshop kom jij alles te weten over de mogelijkheden voor jou.

Heb jij ambitie en passie? MusiCasa biedt kennis en kunde! Wil jij uitvinden wat een hands-on opleiding voor jouw muzikale loopbaan kan betekenen? Registreer je dan gratis via deze link!

Interesse in een basiscursus Ableton? Klaar voor de DJ Academy? Verder ontwikkelen met een opleiding tot Professioneel Muziekproducer? Professionaliseren van eigen producties en live performance met de opleiding Elektronische Muziekproductie? Dan zit je goed bij MusiCasa. Het is tijd voor het echte werk.

Ontdek hieronder de eerstkomende introductieworkshops en registreer je aanwezigheid:

  • 18 nov 2017 Key Music Gent
  • 25 nov 2017 Key Music Brussel (Producer, DJ)
  • 02 dec 2017 Key Music Brugge
  • 16 dec 2017 Key Music Brussel (Musician)

Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor de workshop. Registreer direct via onderstaande knop.

Gratis Registreren