Electronic Music Production

Elektronische muziek is booming business tegenwoordig. Er is een oneindige keuze uit gear, plugins en DAW’s. Hoe maak jij de juiste keuzes en welke richting wil jij op? De opleiding Electronic Music Production is gericht op het effectief verrijken van jouw huidige setup. Met het oog op jouw producties en performance wordt er gericht gewerkt aan het optimaliseren van jouw creatieve producties.
Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak Dromen Waar!

Meer info Startdata & Locaties

Professional Music Production

Droom jij van een loopbaan in de wereld van de professionele audio? MusiCasa biedt een complete opleiding tot professioneel muziekproducer. In een high-end studio leer jij de kneepjes van het vak van professionele technici uit de industrie. Je gaat aan de slag met hoogwaardige apparatuur en ontwikkelt de nodige basiskennis en vaardigheden. Ben jij klaar voor het echte werk?
Maak Dromen Waar!

Meer info Startdata & Locaties

DJ Academy

Ben jij ambitieus? DJ Academy is een exclusieve en prestigieuze DJ-opleiding. De ideale manier om jouw DJ carrière een boost te geven en jezelf op de kaart te zetten. Leer alle knepen van het DJ-vak. Van software tot hardware, van vinyl tot cd, over samples en effecten: alles komt aan bod! DJ Academy is de ultieme kickstarter voor DJ’s met ambitie! Ben jij toe aan de volgende stap?
Maak Dromen Waar!

Meer info Startdata & Locaties

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een doordacht programma bij jou thuis of in onze studio. Pak deze kans!
Maak Dromen Waar!

Meer info