Betalen

MusiCasa hecht veel waarde aan een compacte lesomgeving. Dit betekent dat wij werken met een beperkt aantal plaatsen per opleiding of cursus. Tijdens onze dienstverlening willen wij u verzekeren van gerichte en persoonlijke begeleiding met aandacht van de professionele docent voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer een opleiding of cursus het maximale aantal inschrijvingen heeft bereikt worden volgende inschrijvingen doorgeschoven naar de eerstvolgende datum. Om uw plaats te verzekeren verzoekt MusiCasa een aanbetaling van 1/3 deel van de totale kostprijs inclusief BTW. Dit betekent dat u verzekerd bent van een plek in de opleiding wanneer dit bedrag op de rekening van MusiCasa staat.

Mocht u onverhoopt afzeggen en niet deelnemen dan behoudt MusiCasa het recht om de aanbetaling niet terug te storten. De reden hiervoor is dat MusiCasa zich richt op een maximaal aantal inschrijvingen en nieuwe inschrijvingen voor de specifieke cursus of opleiding weigert of verwijst naar een eerstvolgende aanvangsdatum.

In de praktijk is MusiCasa altijd bereid om in goed overleg tot een oplossing te komen. Er zijn situaties te bedenken waarin overmacht een rol speelt. MusiCasa zoekt altijd naar een oplossing die voor beide partijen werkbaar is.

Let op! U bent pas verzekerd van een plek in onze opleidingen en cursussen zodra de aanbetaling is voldaan. Er is per opleiding een beperkt aantal plaatsen.

Voor onderstaande opleidingen en cursussen zijn geen betalingsregelingen van toepassing. U dient een aanbetaling te voldoen van 1/3 deel van de totale kostprijs inclusief BTW ter bevestiging van uw inschrijven. De volledige som dient voorafgaand aan de cursus te zijn voldaan.

  • DAW (Ableton, Logic, FL Studio, Cubase) cursus: 235,95 euro incl. btw
  • Electronic Music Production: 1.815,00 euro incl. btw
  • DJ Academy: 1.150,00 euro incl. btw

Voor de opleiding Professional Music Production zijn er vier (4) betalingsmogelijkheden. Aangezien dit grotere bedragen zijn biedt MusiCasa de mogelijkheid de totale som op de volgende manieren te voldoen:

PLAN A: Eenmalige betaling voor aanvang van de opleiding
PLAN B: Betaling in 3 termijnen
PLAN C: Afbetalingsplan op maat via de bank
PLAN D: Verdien je opleidingsbedrag terug via het “MusiCasa Ambassador Program”

  • Professional Music Production: 4.174,50 euro incl. btw

MusiCasa is altijd bereid om in goed overleg tot een overeenkomst te komen. Heeft u meer vragen over betalingsmogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op!