Gratis Infodag Professional Music Production

Wil jij starten met dé opleiding in muziekproductie?

Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt en registreer direct voor de gratis infodag op een van onze locaties in Nederland én België. Alle infodagen vinden plaats in onze professionele studio’s. Elke bezoeker ontvangt een interessant aanbod na afloop. Inschrijven en deelname is volledig gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heb jij interesse in een van onze opleidingen? Registreer direct om zeker te zijn van jouw plek.

  • Zondag 16 dec 2018 – Amsterdam -Tijnmuiden 22, Amsterdam
  • Zondag 23 dec 2018 – Antwerpen – Wirixstraat 20, Niel
  • Zondag 30 dec 2018 – Arnhem – Merwedestraat 2D, Arnhem
  • Zondag 6 jan 2019 – Brussel – Francois Bossaertsstraat 101, Schaarbeek
  • Zondag 13 jan 2019 – Knesselare – Eentveldstraat 57, Knesselare

Gratis Registreren

Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt tijdens de gratis infodag.

Tijdens de infodag krijg je een overzicht van de inhoud van de verschillende opleidingen in ons aanbod en kom je te weten waar labels, platenfirma’s en bookings agency’s naar op zoek zijn. Daarnaast krijg je een exclusief kijkje in de professionele studio’s waar alle opleidingen plaatsvinden.

Heb jij reeds eigen creaties? Breng deze dan gerust mee! We geven graag feedback, tips & tricks om jouw producties naar een hoger niveau te tillen!

Heb jij interesse in de opleiding Professional Music ProductionElectronic Music Production of een cursus Ableton Live of Logic Pro? Dan ben je ook meer dan welkom.

Wist je dat elke student van MusiCasa profiteert van cashback aanbiedingen op monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van TOP merken als Focusrite, Novation, Native Instruments, Roland en meer! Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

Let op! Het nieuwe programma start 2 maart 2019 op 8 locaties in Nederland & Belgie. Na inschrijving voor de infodag ontvang je alle benodigde informatie per mail. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een van onze infodagen óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Zien we jou terug op een van onze infodagen?

NB! Inschrijven en deelname is volledig gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per locatie. Registreer direct om zeker te zijn van jouw plek. 

Gratis Registreren