Infodag: Professional Music Production

Wilt U starten met dé opleiding in muziekproductie?

Tijdens de infodag maakt u kennis met de opleiding Professional Music Production. Ervaar hoe het is om te leren en te werken in de professionele studio waar de volledige opleiding zal plaatsvinden. Krijg inzicht in de essentiële onderwerpen die gedurende de opleiding aan bod komen. Neem een voorproefje op wat MusiCasa te bieden heeft, de voordelen die u geniet als student en de uitdagingen die wij samen aangaan in zowel theorie als praktijk op het gebied van recording, mixing, mastering en muziekproductie als artiest, geluidstechnicus of producer.

  • Zat 23 feb – Roeselare – Trakelweg 44, Roeselare

Gratis Registreren

Ontdek hoe MusiCasa het verschil maakt!

  • Inschrijven en deelname is volledig gratis!
  • Alle infodagen vinden plaats in professionele studio’s!
  • Elke bezoeker ontvangt een interessant aanbod na afloop!

Heeft u reeds eigen werk? Breng deze dan gerust mee! Onze specialisten geven graag feedback, tips & tricks om uw producties naar een hoger niveau te tillen.

Wist u dat elke student van MusiCasa profiteert van cashback aanbiedingen op monitor speakers, audio interfaces, keyboards, controllers, synthesizers, software van TOP merken als Adam Audio, Focusrite, Novation, Native Instruments, Roland en meer! Maak alvast een account aan via Mijn MusiCasa.

Een week voor aanvang van de infodag ontvangt u alle benodigde informatie per mail. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een van onze infodagen óf nu al vragen hebben over onze opleidingen, maak dan vrijblijvend gebruik van een Persoonlijk Advies.

Zien we u terug op een van onze infodagen?

Gratis Registreren