Professional Music Production

Droom jij van een loopbaan als muziekproducer? De opleiding tot producer biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele studio. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Na afloop kan jij van start in de wereld van de professionele audio. Meer weten? Lees verder.

Eerstvolgende startdatum: 7 september 2019

Meer info

Electronic Music Production

Wil jij produceren op hoog niveau? De opleiding electronic music production geeft richting op het gebied van gear, plugins en DAW’s. Gedurende het traject maak jij de juiste keuzes en kies je een definitieve koers voor jouw loopbaan. Tijdens de studie wordt je intensief begeleid door ervaren producers en ontwikkel je een optimale workflow. Na afloop ben jij klaar voor de volgende stap. Meer weten? Lees verder.

Eerstvolgende startdatum: 7 september 2019

Meer info

DJ Academy

Heb jij ambitie als DJ? MusiCasa DJ Academy is een exclusieve en prestigieuze DJ school. De ideale manier om jouw carrière een boost te geven en jezelf op de kaart te zetten. Volg het volledige programma van 3 maanden en leer alles van het DJ vak. Van A tot Z. Van software tot hardware, van vinyl tot cd, over samples en effecten: alles komt aan bod! MusiCasa DJ Academy is de ultieme DJ opleiding! Ben jij toe aan de volgende stap? Lees dan direct verder.

Meer info

Priveles

MusiCasa biedt de unieke mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen volledig gericht op jouw wensen. Tijdens de een-op-een privéles krijg jij alle aandacht die nodig is om jouw muzikale ambities waar te maken. Onder begeleiding van een professionele docent biedt MusiCasa een doordacht programma bij jou thuis of in onze studio. Pak deze kans!
Maak Dromen Waar!

Meer info